Annons
Annons

Bathroom ideas

STIL_INSPIRATION_Bathroom_ideas_Dry_things

Med en kommande inredning i åtanke tittar jag på detaljer till stylingen av badrummet. När jag sätter ihop min moodboard så ser drömscenariot ut såhär. Dry Things The Tray table. Gillar idén om ordning, där snygga burkar och flaskor ändå kan förvaras synligt. Fotopostern Stockholm 1998 av fotograf Ewa Marie Rundqvist kommer även den från Dry Things. Frama´s Apothecary Collection. Liten nagelborste från Iris hantverk.

Annons

Bilden ovan är från en badrumsstyling i tidigare projekt. De härliga våfflade handdukarna Waffle towel är nyheter från Hay. Övriga detaljer är privata badrumsfavoriter, marmorbrickan även den från Hay. Pumptvålar och handkräm från Aesop och Grown Alchemist. Parfymerna Byredos Gypsy water och Agonists White Oud. Den lilla keramikskålen som fungerar fint som tvålkopp är ett fynd ur IKEAs tillfälliga kollektion Sittning, där de sista delarna såldes ut i fyndhörnan.

Collage and styling by me, bathroom photographed by Sara Medina Lind

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar