Annons
Annons

Bathroom inspiration

Ilse´s hem är ju inte helt oväntat fyllt av inspiration och personliga lösningar. Fler bilder hittar du bl a här.

Badrummet inspirerar särskilt just nu när jag snart ska färdigställa vårt i Attefallshuset.

Annons

Hur fint är det inte med dessa materialmöten? Målade grå väggar. Check! Därtill vitt kakel i duschörnen. Sen funderar jag starkt på om det är så att mosaiken ska få en revival. Om så på golvet. Kalksten i vårt fall. 

Ilse Crawfords home for sale here

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar