Annons
Annons

Bathroom inspiration in grey

Ballingslov_150902_0672 Ballingslov_150902_270_A1 Ballingslov_150902_3171 HG295_72Ballingslöv bjuder på fin badrumsinspiration i bilderna för serien Bright. Gillar särskilt den peppargrå nyansen och detaljerna i läder som ger badrummet en naturlig karaktär och värme. En annan fin detalj är den öppna hyllan nertill i kommoden, vilket gör att möbeln får ett lättare uttryck.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar