Annons
Annons

Bathroom mood.

Badrummet. Sista delen som återstår innan Attefallshuset är så gott som färdigt. (förutom utvändig målning som får vänta till i sommar). Inredningskonceptet för badrummet har inte varit helt klart från början, utan fått växa fram. Men jag inser allt mer att vi landar i någon slags första vision till slut ändå.

Annons

Mörkgrå väggar som målats med Pure & Originals Marrakech färg i nyansen Elephant grey. Färgen penslas på och glättas med spackel. På bilderna nedan återstår vaxen som ska försegla ytan. Jag återkommer med det färdiga resultatet.

Marmorplattor Calcatta Oro från I Marmi. Storlek 80×80 i duschörnan och fiskbensmönstrad mosaik på golv. Plattorna är beställningssortiment hos Centro. Ljust möter mörkt, blankt mot matt.

Tvättstället i minimalistisk design kommer från Furniture Box. Den vita blandaren är ännu ej 100% klar. Denna Love me från Svedbergs verka vara på väg att utgå. Ett alternativ om jag får tag på den. Annars funderar jag på Tapwells Ringo i vitt som kan beställas hos Swoon.

Förvaring sker i Bisleys antracitgrå hurts och som handdukshängare blir det en redskapsstång från IKEA som jag ska spraymåla i samma nyans som hurtsen.

Lampan på väggen. Den allra enklaste lampsockeln Ifö Basic i vitt porslin. Tröttnar aldrig på den!

STIL_INSPIRATION_BathroomBathroom_Work_in_Progress_Stil_inspiration

Work-in-progress. De putsade och kalkmålade väggarna ska vaxas för en tåligare yta och så väntar vi på kakelleverans. Fortsättning följer…

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar