Annons
Annons

Bathroom styling

STIL_INSPIRATION_Badrumsstyling

Styla ditt badrum med koppar, betong och naturliga material. Fina badrumsdetaljer hittar du hos nya märket Meraki, som bl a har fina pumptvålar, handkrämer, träborstar och betongfat

En blandare i koppar ger badrummet karaktär. Denna från Tapwell.  Ännu finare när den blanka ytan fått en tummad, matt patina. Den snygga matchande hyllan i koppar kommer från SMIT Sthlm, perfekt som handdukshylla i badrummet.

Annons

Härligt mjuk hamamhandduk från Edblad, spegel med läderdetalj från Ferm Living och träknoppar från Menu.

 

[sc_product_set id=”AVBonIJscFri4tRRU0YG” title=”Shoppa Meraki produkter via My Homes sökmotor” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar