Annons
Annons

Beautiful B&B in the south of France

I am dreaming myself away again. To this beautiful place - Camellas Lloret in Montréal, France. Due to the description: "...a place where you can slow down, sip the wine and dream the dream with us."

Hur underbart ser inte det här stället ut? Ett familjärt boutiquehotell. På Camellas Lloret finns 4 rum med det ena badrummet drömmigare än det andra och ett trädgårdshus att boka för semestern. Visst blir man förälskad vid tanken? Att detta ställe faktiskt är ett kärleksprojekt av ett par som genom åren drömde om att skapa en plats att dela med vänner och gäster kan man nästan känna när man ser bilderna. Alla rum är inredda med en mix av franska vintagefynd och modern design, personligt och väldigt vackert. Här kan du läsa kärlekshistorien och boka drömsemestern. Jag dagdrömmer vidare… Glad måndag!

Annons

Images Camelles Lloret and via Booking.com

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (46)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar