Annons
Annons

Bedroom inspiration

rum_10108 rum_10140

Här har jag stylat ett vinterinspirerat sovrum med naturmaterial i kombination med krispiga pasteller. Som klädskåp och förvaring har vi använt det nya favoritskåpet Björksnäs. Tillsammans med häng på klädstång med läderdetalj från Ferm Living får vi ett kombinerat sovrum/walk-in-closet. Den stoppade sittpuffen förstärker den enkelt lyxiga känslan. Mer sovrumsinspiration hittar du i RUM Hemma nr 11.

Annons

Tack till Fogia som lånade ut de fina Bowl borden. Från IKEA har jag använt mattan från Sinnerlig kollektionen, skåpet Björksnäs och en Sultan resårbotten som jag försett med stora hjul från bygghandeln. Sängkläder och de stickade plaggen och skjortan på klädstången, liksom den härliga vita pläden med fransar som är rullad i skåpet kommer från Edblad. Lyxiga keramikvaser och pläd och stickade kuddar kommer från NK Inredning. Klädstång och Merakis sminkväska på puffen kommer från R.O.O.M. Fotografier av Carl Bengtsson i grå ramar från Garbo Interiors. Golvlampa Bestlite från Gubi. Sittpuffen Petra kommer från SofaCompany.

 

Styling by me, Photographer Ragnar Omarssón for RUM Hemma #11/2015

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar