Annons
Annons

Bedroom update – a new simplicity

STIL_INSPIRATION_Bedroom_update_Details STIL_INSPIRATION_Bedroom_workspace_details STIL_INSPIRATION_workspace_update

Den här helgen har bjudit på en del uppdateringar här hemma. Eller en utrensning snarare. Det var dags att plocka bort och skapa utrymme för ny inspiration. Tavelväggen i sovrummet åkte ner och bilder flyttades om (delvis till följd av att några tavlor är på plats i en studio inför morgondagens jobb, men ändå). Pallar fick utgå och bänken vid fotänden av sängen flytta till matplatsen. Ett typiskt nattajobb som får följden att ens nyvakna barn ser än mer förvirrade ut när delar av inredningen försvunnit medan de sovit… Sambon är bortrest och milt förvarnad om att vissa saker ändrats här hemma medan han semestrat. Så kan det gå!

Annons

Visst kan man tröttna på sig själv och ens konstanta behov av förändring. Men jösses vad härligt det är att göra om. Nu var tanken att ni skulle se större utsnitt – för att bättre förstå den nya avskalade känslan som jag är ute efter. Men detaljer är vackrare – så är det. Och på arbetsbordet blir det aldrig avskalat minsann. Jag plockar bort – för att sedan ställa dit ett par älskade finsaker igen och vips en ny kreativ röra… In constant change.

En större förändring blir det framöver i vårt kök. Vårt Mörbylånga bord som var en tillfällig lösning i väntan på ekskivor (som aldrig dyker upp…) flyttar nu helt enligt planerna in hos min f d kollega Marie i hennes nya lägenhet i gamla Beckomberga. Det kommer bli så galet fint! Jag uppdaterar när jag fått mig några sneak-peeks därifrån… Så nu går vi från stort bord till ett litet arbetsbord vid matplatsen så länge. Arbetsbordet är ett vintagebord från Garbo. En omedelbar förälskelse. Om det bara hade varit större så hade det varit det perfekta matbordet med sina vackra gamla plank som bordsskiva. Nu blir det ett arbetsbord i vårt Attefallshus istället – när det står klart. Status på bygget: Betongplattan = vårt nya golv är gjutet. Moodboard på tänkt inredning är på G. Tänk betonggolv, vitt och avskalat.

Fortsättning följer… Fin söndagkväll till er! Kramar

Pssst. Håll utkik när det är lyx-loppis-dags här framöver när det blir en riktig utrensning av inredning och rekvisita.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar