Annons
Annons

Bedroom with brick wall

Sovrumsinspo för RUM Hemma. Gillar kontrasten mellan den ruffa tegelväggen och de n skira Farirytale printen. Tanken var att mixa en maskulin ton i de gråblå textilierna med en feminin touch på tavelväggen. Sängen är bäddad med ljuvligt koboltblått linne Icon från Dirty Linen, de mörkt grå kuddarna kommer från Tell me more och dubbelsidig filt i ull/linne från Lovely Linen. Älskar lager-på-lager principen när vi allra helst vill stanna kvar under täcket kalla vintermorgnar.

Annons

Tavelväggen från min privata samling med bilder från Landstedt/Bååths Fairytale serie och fotoprint av Amanda Asp. Rullvagnen kommer från Domo Design. Perfekt som sängbord tillsammans med Ilse Crawfords snygga arbetslampa från Wästberg/NK Inredning. Korkbänk, korg, och sänggavel med tillhörande kappa från IKEA, som även har metervaran i linne som fungerar som gardin. Hylla från Domo design och läderstropp från By Lassen.

 

Styling by me, photographer Ragnar Ómarsson for RUM Hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar