Annons
Annons

Bedtime story

STIL_INSPIRATION_Bedtime_Story_2 STIL_INSPIRATION_Bedtime_Story_4 STIL_INSPIRATION_Bedtime_Story_6

Jag fångade lite av det fina ljuset i vårt sovrum i helgen. Allt känns lite mer hoppfullt och energidepåerna fylls på dagar som de här. Grå strukturerar avlöser varandra i vanlig ordning. Sängkappa i linne från Ellos och mattan Privaté 0204 som går ton-i-ton med våra grå golv.

Annons

STIL_INSPIRATION_Bedtime_Story_Private_0204_RugPrivate 0204 matta + Sidengrå golv behandlade med Osmo bets och hårdvaxolja.

Nu dags för sängen för att ladda för ny vecka! Nattinatti.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (4)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar