Annons
Annons

Behind-the-scenes from Milan

Here are some sneak peeks from our rooms and the fab industrial location at the IKEA Festival.

Ljuvlig karaktär med magiskt ljus från den gamla fabrikslokalens takfönster. I våra inredningar har vi fyllt upp med personlig rekvisita för en hemkänsla – a´la Livet hemma. Vi inreder med gamla klassiker som IVAR (här med nya fina plåtskåpet) tillsammans med kommande nyheter och designkollektioner. Mood från mitt ”Compact living” rum med inspirationsbilder på Barsö spalje. 

Annons

Imorgon fotograferar vi rummen för Livet hemma – så fler bilder kommer på bloggen så småningom. Och följ på Insta för fler sneakpeeks! Nu är det dags för middag – första restaurangbesöket sedan vi kom ner till Milano i tisdags. Söndagslyx! 

Fin söndagkväll till er! Kramar <3

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (19)
PINNA (0)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar