Annons
Annons

Beige + Grey

FF_Eames_Falugatan_2 FF_Birkagatan_grey FF_BIrkagatan_Beige

Ovan är inspirationsbilder från Fantastic Franks fina objekt till salu. Harmoniska färgskalor i grått och beige. Jag ser dem överallt när jag uppdaterar mig på veckan som gått efter en paus i fjällen. Och visst känns de vansinnigt inbjudande, även när vårljuset flödar in. Nyanserna går helt ton-i-ton med naturen nu innan ludna knoppar spricker ut i grönt.

Annons

jm_nockeby_backe_033klarb jm_nockeby_backe_014klarb

Även i Anna Mårselius fina inredning för JM ser vi de beiga nyanserna i en monokrom färgsättning. Supersnyggt att måla in favoriten Ivar ton-i-ton med väggen. Ett enkelt budgettips för att skapa en exklusiv look. Mer inspiration med härlig färgsättning och fina detaljer hittar du här.

 

Pssst! Om du vill hälsa på hemma hos mig så har JM inspiration gjort en film från vårt hem. För att vara en person som får närmast panikångest för att stå framför kameran framstår jag numera som värsta linslusen… Förutom det så är det fina inredningsbilder. Hatten av för film-teamet.

Happy Monday! 

Inspirational pics 1-3 from Fantastic Frank and 4-5 styling Anna Mårselius, photography Kristofer Johnsson for Hitta hem

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar