Annonssamarbete med Bemz

New Velvet sofa cover

Now you can elevate your IKEA sofa with a new design cover from Bemz. The Malmen Velvet gives the sofa a new contemporary and sophisticated look with a soft, washed powdery surface. Here is the Vimle sofa, styled by me for the launch.

Nu lanserar Bemz nya designöverdrag i sammet. Malmen Velvet kan beställas till IKEAs soffor och förvandlar dem med ett nytt sofistikerat uttryck. Färgskalan går i mjukt pudriga toner och ger verkligen en sammetslen look och känsla.

Tillsammans med fotograf Sara Medina Lind fick jag uppdraget att styla de nya överdragen inför lanseringen. Här visas de på soffan Vimle, en ny modell hos IKEA och längre ner ser vi klassikern Ektorp som funnits med i sortimentet ett tag och återfinns i många hem.

Min relation till dessa soffmodeller och till sammetssoffor har varit lite si och så. Jag var inte särskilt imponerad av Vimle när jag såg den första gången, uppfattade den som ganska tråkig. Detsamma gäller mitt förhållande till sammetsklädda soffor som jag avfärdat som en fluga och övergående inredningstrend. Men så klädde vi Vimle i Bemz nya sammetsöverdrag och vips hade jag en drömsoffa framför ögonen. Vilken förvandling! Jag inser att jag får omvärdera såväl soffmodell som sammetsklädslar. Den här kombinationen känns både modern och tidlös.

Mina personliga favoriter bland färgerna är den neutralt beigea, Malmen Velvet Sand Beige och (som väntat) den grå nyansen. Men även det rosa överdraget blev ljuvligt med den pudriga ytan.

Överdraget i den pudriga rosa nyansen kommer att släppas senare i höst!

Här är den mjukt gula nyansen, Malmen Velvet Straw Yellow matchad med grått.

Malmen Velvet Zink Grey lyxigt sammetslena yta, stylad ton-i-ton med härliga strukturer. Min höstmood samlad i en bild.

Även Ektorp soffan får en fin ny look och hög mysfaktor i det nya sammetsöverdraget.

Fotograferingen gjordes i JMs fina bostadsbutik i Bolinder.

Styling by me, photographer Sara Medina Lind for Bemz Design. The blogpost is presented in collaboration with Bemz.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (12)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pella
MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar