Annons
Annons

Bench love

STIL_INSPIRATION_Bedroom_bench_love STIL_INSPIRATION_sovrum_Bench_love_bedroom_inspo STIL_INSPIRATION_Bench_love_sovrums_inspoJag har en ny favorit hemma. Den svarta bänken från Broste Copenhagen som fungerar som avlastningsyta vid fotänden av sängen. Bänkens underrede är tydligt inspirerat av Knolls klassiska Bertoia Bench. Den senare är lägre i modellen med perfekta proportioner för just detta ändamål. Dock var Brostes Lua bench ett bättre alternativ för oss, då den får flytta ut som extra sittbänk vid matplatsen när vi är många. Fin form med många funktioner. Me like!

Annons

Här är ytterligare två fina exempel på svarta bänkar som fungerar som såväl avlastningsyta som extra sittplats eller varför inte som ett nättare soffbord. Svart bänk från Bloomingville och Skageraks Cutter bench.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar