Annons
Annons

Best basics for the kitchen

STIL_INSPIRATION_Kitchen_mood STIL_INSPIRATION_Kitchen_mood_Wood_SinnerligLite ”diskbänksrealism” när jag plockade ihop några av mina köksfavoriter hemma. Tillsammans med prototyper på G.R.Y.M.s nya redskaps serie som jag fick låna med mig från mässan. Ett fint exempel på designade vardagsobjekt som bara blir vackrare när de används.

Annons

STIL_INSPIRATION_Best_kitchen_basicsFler favoriter på bänken: Kroklisten från Edblads, den gamla Japanska saxen, Ilse Crawfords Sinnerlig kanna från IKEA, den lilla träskärbrädan från H&M (2 fina exempel på att det här naturliga looken inte behöver kosta skjortan). Vit salladsskål från Olsson & Jensen. Svart och vit Mocca kopp från ADD:WISE, Borste för smulorna inköpt på ML Borsttekniks fabriksbutik på Österlen.

Albert turk Skeppshult Skeppshult_gryta Rejäla stekpannor, handsmidda hos Albert Turk och gjutjärn hos Skeppshult. Deras monter hade en effektfull gjutjärnslist som upphängning för stekpannor och kastruller. En fin inredningsidé för köket! Skeppshult visade även prototyper från en ny modern serie i gjutjärn designad av Broberg & Ridderstråle. Ett snyggt exempel på när traditionellt material möter ny form.Edblad_AW15_kitchentools-cissi

Genuin materialkänsla i Edblads inspirationsbilder.

 

[sc_product_set id=”AU-iZTfFcFri4tRRU0XQ” title=”Fixa stilen med fina köksfavoriter” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar