Annons
Annons

Bestlite lamp love

Gubis Bestlite models are such designs that you never get tired of. Timeless, simple with a natural expression, it fits in all contexts.

Inlägget innehåller AD-links. Produkter är utvalda av mig. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

När jag postade det här inlägget, med den inspirerande inredningen på Cloverdel tidigare så blev jag påmind om hur fina Bestlite lamporna är. Jag har själv såväl en vägglampa som golvmodellen och tar dem lite för givna. Så där som det lätt blir när något känns alldeles självklart och liksom smälter in i miljön. Men den överdimensionerade taklampan pockade nu igen på uppmärksamheten. Jag har några favoriter i samma anda, Anglepoise lampan och Lightyears Caravaggio bl a. Men det är något speciellt med Bestlite ändå. Helt enkel och inte för industriell i sitt uttryck är den verkligen helt perfekt. Jag får infall ibland och vill begå ”lamp-rokad” hemma, d v s flytta runt belysningen så att den hamnar i ett nytt sammanhang. I så fall skulle en Bestlite BL9 XL kunna flytta in…

Annons

Jag återkommer till det gång på gång. Men den bästa känslan återigen är när man gillar något länge, länge. Aldrig tröttnar. Och om man gör det så gläds man åt samma sak i ett nytt sammanhang.

Favoritmodellerna: Gubi Bestlite BL9L, pendel 40cm, Bestlite BL 9XL, pendel 60cm och Bestlite BL6 vägglampa hos Rum.21

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar