Annons
Annons

Birch and love for nature

ikea_umea_inspiration_4 ikea_umea_inspiration_3

Umeå är björkarnas stad. Och vid öppnandet av det nya varuhuset slår IKEA ytterligare ett slag för vikten av en hållbar vardag. I vår tolkning till kampanjbilderna ville vi lyfta fram känslan av en sval, luftig björkskog och addera hållbara material och detaljer med en tidlös känsla. Norden bordet är ett fint exempel på ett bord som håller över tid, här i fin kombination med den nya Norråker serien i vitbehandlad björk. Skåpet Björksnäs är en annan nyhet som snabbt blivit en favorit med sitt enkla formspråk och fina, genuina detaljer.ikea_umea_inspiration_2

Annons

Jag har svårt att värja mig mot den här naturliga stilen. Grått, skirt, trä och en enkelhet i vackra vardagsdetaljer. Kanske är det mina Norrländska rötter som längtar hem…

Läs även Fridas inlägg inför öppnandet av varuhuset i hennes gamla hemstad.

Styling by me, AD Anna Lenskog-Belfrage, Stylist ass Alicia Sjöström, Photographer Ragnar Òmarsson for IKEA. Read more at Livet hemma.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar