Annons
Annons

Black and white interior styling

a ´la Maria Karlberg

Vita ytor med svart kontrast  och inslag av naturmaterial.

Härliga genomsiktslinjer och grafiska blickfång.

Modernt i svart och vitt som rundas av med bruna nyanser och rustika inslag. En stilsäker och lättillgänglig inredning med en behagligt avslappnad karaktär. Grafiska stilleben och vårens skira kvistar blir personliga blickfång som pricken över inredningen. Maria Karlberg har stilnycklarna som skapar en helhetskänsla i en ny bostad i ett litet nafs.

Annons

Snart är det dags för mig och Sofi att åter besöka denna härligt inspirerande människa och försöka fånga finheten i hennes nya hem. Då ska vi även avsätta tid för att besöka Maria på hennes jobb på Jakobssons Möber i Örebro. Jag ser verkligen fram emot ett besök där.

Interior inspiration via Fastighetsbyrån, homestaging and styling by Maria Karlberg/Jakobssons Möbler

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (168)
PINNA (0)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar