Annons
Annons

Blog love and a nomination

finalistlogga

Jag har världens bästa jobb. Ett jobb som jag skulle vilja dela med så många. Tacksamheten och ödmjukheten inför att faktiskt kunna försörja sig på något man passionerat älskar. Inredning i mitt fall. Det är ett riktigt lyckopiller i vardagen – men också hårt jobb. Slit och släp, prestationsångest och tvivlan på sin egen förmåga. Mixat med den allra härligaste känslan av få skapa, uttrycka och inspirera. Alla uppåttummar, handklapp, bloggkärlek och instapepp betyder mer än ni tror. Uppfylld av en bubblande glad känsla, den största malliga munnen (från öra till öra) och varma lyckotårar.

Annons

Som idag, när jag fick besked av ELLE Decoration att jag är nominerad, bland 10 finalister till Året inredningsblogg. STIL Inspiration, bland några av mina absoluta bloggfavoriter och idoler. Alla dessa drivna, begåvade och fantastiska tjejer som inspirerar mig något enormt. De flesta bloggar som jag följt lika länge och längre än jag själv bloggat.

Utan inbördes ordning:

Hannas Room – Sprudlande kreativ, ödmjuk och med en personlighet och stil som lyser upp ett helt rum. Så självklar  och proffsig i Äntligen hemma. Heja!

Trendenser – Frida, vårt superproffs och alla inredningsbloggares urmoder. Som peppar, tipsar och lyfter alla medbloggare. Som med sitt sätt satt tonen i den generösa inredningsbloggosfären. Tack!

20 Kvadrat – Bästa Josefin, vårt nästa stora styliststjärna. Den stilkänslan. Jag älskar allt hon gör och suger i mig inspirationen som en svamp.

Tant Johanna – Min fina, fina kurskompis från Lotta Agatons första stylistkurs. Hur grym, driven och begåvad är inte denna vackra människa! Helt Lovely!

Seventeendoors – Ulrika. Känns som om vi känt varandra ett helt liv. Fast det handlar om ett halt decennium av inredningsbloggeri och ett hemma-hos reportage. Passionen och förmågan att hitta rätt. Orden, stilkänslan.

Daniella Witte – Fina Daniella som bjuder på inspiration deluxe. Grym stylist, fotograf och en varm personlighet som verkligen lämnar avtryck med en enorm känsla i allt hon gör.

Add Simplicity – Så proffsig! Här levereras inspiration och fina inredningstips med en så självklar struktur och målmedvetenhet. Supertrevligt sällskap dessutom när vi jobbade sida, vid sida med ett stylinguppdrag för ett par år sedan.

Husligheter – Det finns ingen som gör plocksidor och inspirerande listor som Maria. Superproffs med sin journalistiska ådra. Dessutom bjuder hon in oss Stockholmsbloggare till världens bästa samkväm på trevliga frukostar. Öppet Husligheter – så uppskattat!

Nya Hemmet – En för mig ny blogg och den enda på listan som jag inte känner personligen. Men så kul att få upptäcka nytt!

 

Här skulle jag kunna fylla på listan med fler bloggkärlekar, men det får bli en annan dag. Nu vill jag egentligen bara uppmuntra er till att gå in och rösta på er favorit! Då har ni dessutom chansen att vinna 2 biljetter till ELLE Decoration Swedish Design Awards i februari. Wiii hiii. Gala!

Tack ELLE Decoration och ni som röstat fram mig bland finalisterna! Stor kram och fin kväll till er alla!

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar