Annons
Annons

Boktips! Vänligare hem

Hur kan du leva mer miljövänligt? I boken Vänligare hem tipsar 5 familjer om hur de valt att leva ett grönare, skönare liv. Boken är fylld med vackra bilder. OCH den inspirerar utan pekpinnar. Precis så som jag själv tar till mig tips och trix på bästa sätt. Det ska vara lustfyllt, ett litet steg mot ett grönare liv. Enkelhet och glädje.

Annons

Efter att ha läst boken från pärm till pärm känner jag mig peppad att ta tag i några viktiga bitar för att underlätta sopsorteringen här hemma. Och i så spanar jag runt i trädgården för att hitta de perfekta platsen för komposten och tvättlinor. Jag gillar´t! 

Resten av dagen jobbar jag med att sammanställa material inför min föreläsning på HÅLLBARA IHOP  dagen hos IKEA i Borlänge nu på lördag 16/4. Jag hoppas kunna inspirera med mina bästa tips och tänk kring en hållbarare vardag. Hoppas vi ses där!

Pressbilder IKEA, ur boken Vänligare hem

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar