Annons
Annons

Breakfast

Saturday morning and we have no breakfast items at home. I want this!

ikea_intagande_vitaminkick_inspiration_1 ikea_intagande_vitaminkick_inspiration_2

Helgfrukostar är min bästa måltid. Alltså de där drömfrukostarna när hela familjen sitter ner runt bordet kalla vintermorgnar med tända ljus… Uppdukat med färsk frukt, nötter, juicer, och favoritpålägg. Men denna morgon inser jag att vi har inget av just detta. Jo, ljusen (och jag längtar något vansinnigt till sotaren varit här och godkänt eldning i vår nya kamin som äntligen är på plats – då blir det en brasa till frukost också). Nåväl, det blir en kaffe med mandelmjölk och rostisar denna morgon. Alltid något.

Annons

Dessa bilder är hämtade från ett av mina senaste stylingjobb,  en serien frukostbilder för IKEA Livet hemma. De är tagna i vårt härliga kök på Futurnitures huvudkontor. Visst är bänkskivan i mässing magiskt fin!?

Styling by me, photographer Sara Medina Lind

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (11)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar