Annons
Annons

Buy a Complete Artwall

Artwall Wallstuff

Det kan vara enormt svårt att kombinera den perfekta tavelväggen. En tavelvägg ska ju gärna vara personlig, men ändå välmatchad. Favoritmotiven ska dessutom komma i format som fungerar ihop. De finaste tavelväggarna får växa fram över tid. Men samtidigt kan det vara enormt irriterande med en halvfärdig vägg.

Annons

Nu lanserar inredaren Sarah Widman ett nytt koncept med företaget Wallstuff. Under en begränsad period säljs olika kombinationer som hon proffsmatchat. Ganska enkelt att överföra till dina egna väggar med fina inspirationsbilder till grund.

Själv fastnade jag för de två motiven Light och Dalmatian som kunde köpas styckvis från Wallstuff. En grund till en egen tavelvägg att matcha med mina personliga favoriter. Eller så får de helt enkelt stå lutade mot väggen i något hörn i väntan på att komma upp på väggen. Som så många andra tavlor i mitt hem…

Pictures and A Complete Artwall inspiration from Wallstuff, find via Trendenser, with thanks!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar