Annons
Annons

Ceramics Sand by Melo Studio

Celebrating the fact that it´s Friday and this week´s lovely ceramic launch by Melo Studio.

A few weeks ago I worked with the very best Melo team and met the ceramist behind the new lovely co-lab collection that was launched this week. The serie is called Ceramics Sand – and I love every piece.

Annons

The Ceramics Sand collection is limited edition, designed by Sara Medina Lind and handmade by ceramist Ida Svärdström in Dalarna. As the rest of Melo Studio´s design it´s pure and simple with soft, rounded shape. See the whole collection at Melo Studio.

Happy Friday to you! Hugs.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar