Annons
Annons

Lime painted walls. Check!

Attefallshuset_Pure_and_original_Bone

Annons

Attefallshuset_Pure_and_Original_Bone_fresco paint Attefallshus_Kalkfärg_fönsterBone_Pure_and_original

The next step is the paneled ceiling, and the kitchen under the window. Today I just had to put a picture up on the wall to feel the proportions of the room. And to get the feeling that is nearly time to decorate….

About the color. Pure & Originals Fresco Lime paint. It was a pleasure to paint this on the plastered walls. I really like the structure and off-white/beige shade that makes the room feels warmer. I think it will look fine against the white kitchen cabinets. 

To be continued….

Work in progress pics from ”Attefallshuset”

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar