Annons
Annons

Lime paint in our little house

STIL_INSPIRATION_Pure_and_Original_Chalk_paint

Jag är galet nöjd med de djupa, putsade fönsternischerna i vårt lilla Attefallshus. Tanken är att väggarna ska få behålla en ruff putsyta. (Medveten om att nischerna kommer vara helt omöjliga att damma av, men jag får väl bättra på med färg vartefter).

När jag provade att måla den här väggen med Fresco kalkfärg tidigare så bestämde jag mig för att använda färgen även hemma.

Annons

Egentligen önskade jag vita väggar, men då skiftningarna i färgen inte framträder i vitt blev jag rekommenderad att testa nyansen Bone. Här står jag nu och har grundat alla väggar (rollade på den vattenspädda kalkfärgen första varvet). Nyansen får en varm beige ton. Glad åt resultatet då de vita snickerierna framträder fint och de putsade väggarna får ett lite mjukare uttryck! Nästa steg är att penselmåla väggarna för att ge dem liv med en borstad struktur. 

Fortsättning följer…

Min moodboard för det lilla huset som ska fungera som studio/kontor.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar