Annons
Annons

Change is good

Hitta_hem_kreativ_h_rna_Kristofer_Johnsson_gallerHuh. Idag har jag jobbat min sista dag på JM efter 13 år. Helt övertygad om att jag tagit rätt beslut (och med nya härliga utmaningar som väntar på måndag) har jag ändå haft en stor klump i halsen hela dagen. Avsked är så känslosamma och det blir så påtagligt hur många underbara människor jag haft runt omkring mig i alla år. Tack alla och massor med kärlek till er!

Annons

Nostalgic and sentimental today after having worked my last day at JM for 13 years. Although I am convinced I made the right decision (and have wonderful new challenges that are now waiting for Monday), I still walked around with a big lump in my throat all day. Farewell is so emotional and it becomes so obvious what good friends and colleagues, I have had around me in all these years. Thanks for all the great memories!

 
Picture for Hitta hem Styledby me Photographer Kristofer Johnsson

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar