Annons
Annons

Christmas gift ideas for the kids

Lattjo_Mokkasin_1

Annons

mokkasin_lattjo_1 Mokkasin_Lattjo_2

IKEAs Lattjo kollektion, här tolkad av fantastiska Mokkasin-Sofia.

Jag är helt betagen av dessa bilder som jag fick låna till tavlor i det här inlägget för Livet hemma. Och utklädningskläderna är verkligen sagolika. Ett toppentips för mjuka klappar i jul. Kollektionen innehåller dessutom fina klassiska brädspel och annat kul för den som föredrar hårda paket.

Photography Sofia Jansson /Mokkasin

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar