Annons
Annons

Christmas gift ideas

Fine print and an inspiring selection of interior decoration from Kvart Interiör.

I butiken Kvart interiör hittar man ett inspirerande urval inredningsdetaljer, möbler och fina konstprints. Keramik kruka och handgjord tallrik från House Doctor. Klassiska taklampan PJ52 från Örsjö belysning. Liten matta, By On Moroccan rug. Matilda Gustafssons Print no.1, Fotokonst Mano av Tove Hedvig. Officina chair från Magis, design Ronan och Erwan Bouroullec. Liten grå skål. Finheter som kan bli uppskattade klappar.

Annons

The art of fabric no. 3 från Atelier CPH.

Alla bilder från Kvart Interiör, tipstack till Josefin Hååg.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar