Annons
Annons

CLH kitchen for IKEA cabinets

A new lovely kitchen by Reform, design Chris L. Halstrom

Ny köksdesign hos Köpenhamnsbaserade Reform till IKEAs skåpstommar och jag älskar detta kök. Det tar en liten, liten stund att låta det sjunka in. Men sitter det där. Skandinaviskt i grått med ask detaljer eller helt i svart. Så fint med de grafisk strama linjerna och trädetaljerna.

Annons

En sån där ögonblicklig förälskelse slog till. Jag kommer nog att drömma om detta kök ett bra tag framöver…

Images CLH kitchen from Reform

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (26)
PINNA (99)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar