Annons
Annons

Coffee tables on my mind

I´m obsessed with cubes, podiums and platforms.

Metal Podium. 

Måttbeställt soffbord tillverkat av världens bästa granne till detta jobb, när inget annat podie fanns att tillgå. Är väldans nöjd med resultatet och lobbar till max för att få ta in det här hemma (det är liksom med på min drömskelista – och jag fyller snart år…). Fotograf Kristofer Johnsson för Residence Magazine.

Annons

Podium_Tables_whiteNorm-plinth-051Plinth by Norm. Dessa marmorklossar. Drömmen. Vita podier ovan t v butiksinredning i Menu Concept store, även den ritad av Norm Architects.

Square boxy coffee tables, 1, 2, 3 via Houzz

Jag har bloggat om Norm Architects Plinth för Menu här flera gånger tidigare. Drömbordet som väckte mina podine-begär. Just nu vill jag bara ha kuber och boxar som fungerar som podier. Stilrena avlastningsytor med ett ganska anonymt uttryck som ändå blir central möbel i rummet. Jag inspireras av butikens inredningar med podier i olika format som används för display. Svetsade metallkuber, betong, sten eller trä (gärna i ljusare träslag. Jag ser framför mig en kub i Dinesen plank). Och det svarta kubbordet i Annaleenas inredning för ESNY. Till sängen önskar jag en plattform att låta madrassen vila på. Det är något med kuber, podier och plattformar. De ger ett solitt lugn när mycket annat pockar på uppmärksamheten.

DinesenInspirationsbild med Dinesen plank.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (59)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar