Annons
Annons

Color me pink

ikea_copperrose_inspiration_3 DIY_Färga_Linnspåslakan

Den allra enklaste uppdateringen för en ny vårfräsch look hemma. Byt ut textilier, bädda nytt och dra på ett ljust överdrag på soffan. Bästa DIY tipset är att färga dina linnelakan i en nyans som matchar just ditt sinne. Vilken vårfärg är du?

Annons

Själv har jag huvudet och inspirationsmapparna fulla med rosa nyanser, från blekt puderrosa till aprikost. Och visst spritter det i kroppen. Därtill lite grågröna och brungröna nyanser och rå koppar.

Här är det IKEAs Linblomma som färgats rosa, hela inlägget med DIY tips hittar du på IKEA Livet hemma.

Styling Anna Lenskog Belfrage, Stylist ass Alicia Sjöström, Foto Sara Danielsson

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar