Annons
Annons

Compact living from Milano

More pictures from my interior at the IKEA Festival.

En yngre version av mig själv hade gärna bott såhär. Med allt-i-ett på liten yta. Inredningarna vi gjorde i Milano var fantastiskt roliga att göra. Just för att vi verkligen kunde utgå ifrån personliga favoriter i vår tolkning och inreda så som vi själva skulle kunna tänka oss att bo. Det runda Docksta bordet hade jag ju faktiskt i mitt förra kök omgivet av en mix av favoritstolar. Här fick det ta plats intill sittbänk och nya IKEA favoriter, stolen Odger som kommer som nyhet i augusti. Hela inredningslistan hittar du i inlägget hos Livet hemma. 

Annons

Compact living – eller allt-i-ett. Jag gillar de enkla materialen och möblerna som utgör en bra bas med sitt stilrena formspråk neutrala färgskala.

Köket Kungsbacka är en favorit i repris från det här inlägget, och det strama porslinet FÖRSTÅNDIG är en kommande nyhet.

Stilren favorit bland kommande nyheter. Stolen Odger.

Detaljer som upprepar sig. När man inreder med allt på samma yta så kan det vara en bra idé att låta vissa inredningselement upprepa sig för att skapa ett mer sammanhållet uttryck. Lampan Tertial kommer igen som arbetsbelysning i köket och som riktbar läsbelysning i rummet.

I min inredning ville jag lyfta en avslappnad känsla. Känslan av att komma hem, ett uttryck som ska vara självklart och inte tillkrånglat eller överarbetat. Som så ofta så kommer idéer till sista detaljerna till av en slump. Ett par överdimensionerade ramar som jag använde till ett tidigare jobb fick bilda en asymmetrisk inramning till sängen i avsaknad av gavel. Produktlistor och fler tankar kring inredningen hittar du här.

Styling by me, Photographer Ragnar Ómarsson for IKEA Festival/Livet hemma

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (24)
PINNA (17)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar