Annons
Annons

Compact living

FF_Kitchen_2Mina materialval. Ljusa trägolv, vitt och betong. Snygg detalj med det låga stänkskyddet i rostfritt.FF_Kitchen FF_detailsDetaljnörderi. Älsk på dessa übersnygga strömbrytare!FF_inspo FF FF_bedroom

Jag föll verkligen för de fina materialvalen och detaljerna i den här ljusa, lilla lägenheten. Avskärmning till sovdelen blir en fin lösning (även om jag personligen känner en viss mättnad inför industriella glasavskärmningar efter en lätt överdos på sistone). Fler inspirerande compact-living exempel från detta hem är förvaringen som byggts med garderober och toppskåp runt sängen i sovalkoven. Fint med hyllorna som lämnats öppna för avlastning precis ovanför.

Annons

Sunday inspo via Fantastic Frank

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar