Annons
Annons

Conceptbetong

Minimalist perfection. I´m in love with my new white concrete bench.

När jag och Sofi besökte Maria Karlberg tidigare i somras för ett hemma-hos reportage (som kommer publiceras i ELLE Decoration framöver) så föll jag pladask för hennes sängbord. En kub tillverkad i vitpigmenterad betong, som Maria måttbeställt hos Jimmy på Conceptbetong. Jag var helt enkelt tvungen att beställa en egen. Min kub blev i form av en bänk som jag kan använda som extra sittplats vid kortänden av matbordet, som sängbord eller som här som avlastningsyta/podie. Min bänk är satinmatt till skillnad från Marias blanka dito. Färgval och former är oändliga. Och jag vill  ha allt i betong. Kolla in @conceptbetong för mer inspo!

Annons

Inspoyta. Här samlas vardagsting och favvosaker.

Perfektion. Drömmer om denna tåliga yta och strama design i fler sammanhang.

Stramt minimalistiska former. Jag kan inte få nog. Huvudet går i spinn på alla måttbeställda moduler som jag önskar här hemma. Tvättställ, ny tålig bordsskiva till vårt hopplösa matbord…. Måste förstås hejda mig lite. Men på sikt blir det mer betongdesign i vårt hem.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (15)
PINNA (100)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar