Annons
Annons

Concrete floor + Kelim rugs

STIL_INSPIRATION_MörbylångaSTIL_INSPIRATION_Concrete_floor_2

Dagens location, ett helt fantastiskt fint hus med naturen precis utanför de stora fönstren. Betonggolven var bland de finaste jag sett, liksom hemmets kelimmattor som återkom i flera rum. Betong + Kelim = en perfekt kombo, här i den åtråvärda naturfärgade skalan.

Annons

På den översta bilden anas IKEAs bord Mörbylånga som vi hade i vårt hem tidigare. Det är verkligen ett riktigt fint bord. Gillar proportionerna! Fler bilder från dagens jobb kommer snart på Livet hemma…

STIL_INSPIRATION_Bathroom

Hur fint är det inte att låta en kelimmatta ge badrummet en varm och ombonad karaktär!

Behind the scenes pics from today´s location by me.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (2)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar