Annons
Annons

Contemporary soft.

I like the mix between contemporary design classics and the slightly romantic greyish-white feature in this apartment for sale via Stadshem. Simple, yet stylish.

Särskilt den här bilden med de fina Börge Mogensen stolarna i centrum fångade mig. Kommer ni ihåg det här inlägget där jag tipsade om hur man fixar den moderna stilen, med samma stolar och runt bord. Då var färgsättning och det arkitektoniska uttrycket ett annat. Det är alltid intressant hur man kan leka med inredningens karaktär på det sättet. Samma möbler i ett nytt sammanhang = Tidlöst.

Annons

Jag kallar stilen Contemporary soft. Jag klurar alltid själv på hur jag ska beskriva min egen stil när jag får frågan och hittar på något begrepp lite på måfå emellanåt. Väldigt fint och stylat med skön känsla var det här i alla fall.

Bilder via Stadshem, Fotograf Jonas Berg. Tipstack till Frida och grattis till lilla bebisen! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (20)
PINNA (9)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar