Annons
Annons

Copenhagen lately

Favorithotellet SP34 levererade som vanligt. Perfekta rum, jag har visat bilder härifrån tidigare. Och frukosten. Världsklass.

Vårt Köpenhamnsbesök startade hos Fredericia Furniture, en av de stora danskarna med bl a min personliga favvo, The people´s chair J39, design Borge Mogensen. Sida vid sida med stilsäkra bord och soffor av Jasper Morrison och Space Copenhagen´s Spine Collection. Fredericia´s showroom har ni säker sett bilder från förut och vindsvåningen med terass och utsikt över Köpenhamns takåsar. Väldigt fint, med en uppdaterad modern touch!

Annons

Här finns dessutom en lång och intagande designhistoria. Den solfjäderformade stolsryggen tillhör Nanna Ditzels Trinidad stol som firar jubileum genom en nylansering i en uppdaterad färgsättning. Jag tror att det monokroma kommer fortsatt stort och ser fram emot att se den i ny tappning.

Instapics by me, more images here

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (12)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar