Annons
Annons

Corokia cotoneaster

Silver green plant love.

STIL_INSPIRATION_Corokia_2STIL_INSPIRATION_Corokia_cover

Jag har svårt för djungeltemat med gröna palmliknande växter och stora blad enligt den gröna trend som råder och har hängt med över en tid nu. Desto mer njuter jag av mina plantor, grönskan i trädgården. Mitt snäva register av krukväxter har sträckt sig från Olivträd till Fikon och Myrtén de senaste åren. Nu är det Corokian som får den största uppmärksamheten hemma. En växt som passar mitt sinne perfekt med sina skira silvergrå blad och poetiska uttryck.

Annons

STIL_INSPIRATION_Corokia_Patina

Min favoritplanta står rakt upp och ner i den tillhörande terrakottakrukan som jag köpte den i – i väntan på att planteras om i en mer stilren, handdrejad svart dito. Samtidigt gillar jag känslan av att saker liksom hittar sin egen plats bara sådär. Som traven med favoritmagasin och Melos Orb. Instant Still life.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar