Annons
Annons

Cosy contrasts

Some pics from our bathroom in our little studio house.

STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Bad

Det var städdag i Attefallshuset/rekvisitalagret/kontoret idag. Jag har lovat mig själv att jag INTE ska klaga på mitt jobb. I love it. ….men bara ibland blir det lite mycket av allt slit och släp. Och alla turer med inredning och rekvisita fram och tillbaka lämnar ett hem och ett kontor i total kaos. Så idag var det städdag. Läs uppröjning. Så där så att man känner att man vill flytta in här igen. När badrummet inte längre är belamrat med diverse rekvisitakassar, målarburkar och möbler.

Annons

STIL_INSPIRATION_Attefallshuset_Badrum_fönster

Jag älskar verkligen ljuset och kontrasterna mellan släta ytor och strama detaljer mot väggarnas struktur. Mörkt ombonat möter ljus marmor. Det blir trivsamt och mysigt.

Lite produktinfo på förfrågan. Väggarna är målade med Marrakech kalkfärg i nyansen Elephant skin från Pure & Original. Marmorplattorna på vägg och golv kommer från Centro kakel. Tvättställ beställt från Furniturebox och blandaren från Tapwell/Swoon. Lampan på väggen är en enkel sockel från Ifö.

Instapics by me

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar