Annons
Annons

Cottonmade by Husligheter

A collection of towels inspired by Gotland.

Är det något som kan sätta stilen och ge kvalitetskänsla i hemmet så är det textilier. Inte minst handdukar som är det kanske viktigaste inslaget i badrum som annars kan vara svåra att styla och ge ett personligt avtryck. God kvalitet och ett fräscht uttryck är A och O för att intrycket och känslan ska bli den rätta. Nu har bloggaren Maria Soxbo/Husligheter signerat en kollektion för Cottonmade. En serie handdukar med en färgskala med inspiration från Gotland, framtagna med omsorg om hållbarhet och kvalitet. Min favorit är den fräscha vita handdukarna Krita, inte helt olika dessa vita våfflade handdukar som jag tipsade om tidigare. Men Cottonmades dito ser helt klart ut att ha en härligt tyngd. Proverna kommer man att kunna klämma på nu på Formex och handdukarna börjar säljas senare i höst.

Annons

Bilderna för kollektionen Klinte är fotograferade på Gotland – och visst vill man dit NU. Underbara!

Pressbilder Cottonmade. Foto Lina Eidenberg Adamo

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar