Annons
Annons

Create the bedroom look | with inspiration from San Giorgio, part 2

 
 
Enkelt och avslappnat med en lyxig touch.
Skapa den här underbara känslan från hotellrummet på San Giorgio hemma i ditt sovrum.
 
Måla väggarna i en matt mullvadsgrå nyans. Välj med fördel en lyxig kalkfärg, som KalkLitir för den rätta looken.
Det vackra mönsterlagda glasmosaiken på golvet var en favorit på semestern, men hemma skulle jag dock föredra ett vitbehandlat trägolv. Mönsterbilden på golvet tar jag istället upp på textilier, 
t ex mattan Block från House Doctor och i en vacker kvilt eller pläd från Tine K Home.
 
En rustik träbänk blir perfekt som avlastningshylla vid fotänden på sängen, denna från Bloomingville. Tillsammans med den flätade stråväskan, sommarens mest uppskattade accessoar, såväl i hemmet som på badstranden, blir den naturliga looken komplett. I sovrummet används korgväskan som förvaring till magasin eller extra pläden. Den här enkla modellen kommer från Tine K.
 
Myggnätet är funktionellt under sommarmånaderna och ger en romantisk semesterkänsla. Vintertid tillför  Ay Illuminate´s lampa i textil och bambu den mjuka svävande och ombonade känslan. Önskar du istället en stramare pendel som sänglampa,
så är den svarta lilla P15 från Zlamp ett fint alternativ.

Fler inspirationsbilder från hotellrummet på San Giorgio hittar du här.


 
 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar