Annons
Annons

Create a stylish green balcony in the city


Här är fler bilder från helgens homestaging av den här lägenheten med dubbla balkonger i Hornsberg 
i Stockholm. Tanken var att skapa en stilren grön balkong med modern citykänsla.
På balkongerna samsas mina gröna favoriter. Olivträd, Fikon, Myrtén och Buxbom med Lavendel, kryddväxter och vintergrön krypvide. Möblerna kommer från IKEA, liksom de strama terracottakrukorna som målats i svart och grått. Vita plåttunnor
från House Doctor och Granit och rottingkorg från Plantagen. 
Pics and styling by me | Lars Forssells gata 16

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (101)

2 kommentarer

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar