Annons
Annons

Create the look – The Paris bohemian style

Annons

Fixa stilen från den här inspirerande, bohemiska inredningen i Paris. Mixa enkelt med lyxiga inslag. Rustikt, modernt och vintage.

Vit soffa i linnelook, en tavelvägg med mixade foton och grafiska posters i svarta ramar, tidlösa klassiker från Gubi, golvlampan Bestlite och den grå arbetslampan Cobra. Simple, kudde i vitt linne. Thonetinspirerad pall från Ton, trappstege Step från Design House Stockholm.

 

[sc_product_set id=”AVG_The7aO6unACwTmy2″ title=”Shoppa stilen med MY HOMEs sökmotor” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar