Annons
Annons

Create the Natural look at home

Ännu en inredning av Marie i en nyproducerad lägenhet för JM. Naturliga material och lite grövre, rustika proportioner tillsammans med dovt grått och tvättade linnestrukturer. De rejäla stolarna Inout från Gervasoni är verkligen perfekta i sammanhanget och sätter stilen tillsammans med Normann Copenhagen´s oversized Bell lampa.

Annons

Kika in på Hitta hem för mer inspiration. Fotograf Sara Danielsson ( i vars studio jag befinner mig just nu och preppar för jobb de kommande dagarna… )

 

Fin kväll till er!

 

[sc_product_set id=”AVDt7cFEcFri4tRRU0ZD” title=”” add_link=”true”]

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pella



Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar