Annons
Annons

Create the natural look

- using the IKEA Stockholm cabinet for linen storage in the bedroom.

I gårdagens inlägg delade jag bilder från ett av de ”vardagsrum” jag inredde i Milano, där rottingskåpen från IKEAs Stockholm kollektion fungerade som förvaring vid arbetsbordet. Här är samma skåp från ett annat favoritjobb. Denna gång fungerade skåpet som ett naturligt blickfång och linneförvaring i sovrummet.

Annons

Fixa stilen: Skåp IKEA Stockholm 2017, glasvser Edblad, Matta och sopborste i naturmaterial från Tine K Home, liksom det randiga täcket och filten med tofsar, arbetslampa Anglepoise/Norrmalms el. Fler bilder från det Bohemiskt naturliga sovrummet hittar du här.

Styling by me, photography Ragnar Ómarsson for ELLE Decoration

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (13)
PINNA (1)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar