Annons
Annons

Dark + blue interior inspiration

Annons

kristoferjohnsson-interiors-87554034_w1440Kristofer_Johnsson_1201chez_sarah_lavoine_313299582_1200x800-980x653Sori_Yanagi_KettleModern inredning med en mörk fond och nyanser ton-i-ton. Grått + blått.

Inspirational pictures 1-3 styled by Sasa Antic, photographer Kristofer Johnsson for ELLE Decor, 4 by Isabel Margalejo, photographer Felix Forest for AD, found via Seventeendoors, with thanks! 5 The Sori Yanagi kettle /Olsson & Gerthel
[sc_product_set id=”AVALZiD7cFri4tRRU0Xu” title=”” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar