Annons
Annons

Decorate with shades tone-on-tone

9586_27_sRGB_300dpi

Ljuvlig inspiration från H&M inför hösten med de matta kalkmålade väggarna med en snygg övergång ton-i-ton till den textilklädda sänggaveln. Färgsättningen får även en fin balans med de ljusa gråvita golven mot de  mörkare fönstren och väggarna.

Annons

Sänglinnet är deras klassiker i tvättat linne. Skrynkligt linne som alltid tillför den där avslappnat sköna känslan till en inredning. Men jag tror att sängkläder i tvättad bomull kan utmana framåt. Mer om den spaningen en annan dag…

Inspirational picture from H&M Home AW16

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar