Annons
Annons

De Padova

Interior inspo deluxe from DePadova´s showroom in Milan.

So inspiring. And featuring two of my favorite people and co-workers, Ragnar and Anna.

Square coffee tables x 4.

The props. Square sculpture. Want!

The props again. Love.

Simplicity.

Off-white bedding + brown contrasts. And the natural sisal rugs.

Annons

And fab stairs. Of course.

Idag hann vi äntligen med några utvalda stopp runt om i Milano på f m. DePadovas showroom inspirerade. Vansinnigt lyxigt förstås, men samtidigt med en behaglig enkelhet i utformningen av utställningen. Och rekvisitan inspirerade därtill med många snygga detaljer. En svetsad skulptur ska beställas av grannen minsann och jag blev återigen påmind om att fyrkantiga soffbord är grejen. ALLT blir snyggt på fyrkantiga bord. Men finast var ändå den enkla bäddningen i off-white och bruna nyanser – svalt och skönt men ändå ombonat inför sommaren.

Jag återkommer med tips från mina övriga 2 favoritutställningar på Japanskt tema imorgon. Ska försöka hinna fixa med några bilder på flygplatsen innan vi lättar hemåt, efter 10 dagar i Milano. Mysigt, roligt och utmanande är sammanfattningen av dessa dagar. Glad så – men nu längtar jag hem minsann.

Godnattkramar!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (23)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar