Annons
Annons

Design on my mind

wireless-loudspeaker-vifa-0

Copenhagen by Vifa.

Jag behöver en högtalare till mitt kontor i Attefallshuset och nu har jag äntligen lyckats slå till. Valet stod mellan Libratones Zipp SoulBeoplay 2 och den här, Copenhagen från Vifa. Jag är generellt inte speciellt intresserad av teknik, men med design som den här blir det bra mycket roligare. Recension kommer när den är på plats.Perfect_Imperfect

Annons

Perfect Imperfect. Ny inredningsbok på önskelistan.Buxbom_sax

Än så länge så ser de flesta av mina buxbom rätt så välvårdade ut. En buxbomsax är dock ett måste när det blir dags att klippa de drygt 20 kloten i trädgården senare i sommar… På inköpslistan: denna dröm från Burgon & Ball.Hamam_Artilleriet_Low_key

Sommarens bästa beach towels. Hamam handduken. Jag har redan ett par favoriter som jag packar med i korgväskan på utflykten och resan. Snygga, med dubbel funktion som sjal eller pläd när solen går i moln på stranden och så tar de nästan ingen plats i resväskan. Dessa finingar från Artilleriet och Grandpa Low Key.smile

Sommarens motto via Pinterest.

En ny fin cykel. Ha-begäret väcktes med pressbilderna på den nya cykeln Sladda från IKEA. En praktisk cykel som kräver minimalt underhåll, dessutom med en smart cykelkorg och vagn som extra tillbehör. Jag var beredd att slå till. Men så såg jag cykeln i verkligheten och blev inte lika imponerad av designen. Den kändes mycket klumpigare än jag föreställt mig och färgen var smutsigt grå snarare än vit. Men så genom ett trollslag så fick jag span på en ny drömcykel. The Gubi bike. Jag känner plötsligt att jag klarar mig alldeles utmärkt utan praktiskt förvaringsflak fram och bak. Den här är perfekt och jag hänger korgväskan på styret på väg till stranden…

Så! Nu får det vara slut på den här önska, drömske, fixa listan för den här gången. Happy, happy unscheduled Monday! 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar