Annons
Annons

Design chairs we love

Alströmergatan_ESNY_1

Designklassiker och vackert ljus i detta Hemnetgodis deluxe när Blondinbella säljer sin lägenhet på Alströmergatan i Stockholm. Föll som vanligt för Y-stolen i hörnet av vardagsrummet och Eames DSW stolar vid matplatsen. Vi har sett dem förut och om och om och om igen. Men de har den där magiska perfektionen som man (jag) inte tröttnar på. Här i lyxkombo med Eero Saarinens vackra Tulip bord.

Annons

Men det finns ju sååå många fantastiska stolar. I mitt förra hem hade jag blandade favvosar runt mitt matbord. Nu är jag glad att min sambo gjorde valet av stolar hemma. Jag kommer alltid att älska Y-stolen, men jag vet med mig att jag hade kunnat lägga upp 10 riktigt bra alternativ som jag velat fram och tillbaka mellan om jag fått chansen….

Ytterligare en fin detalj i den här lägenheten är kökets tunna rostfria bänkskiva som även går upp på väggen som stänkskydd. Snyggt och enkelt – slå slipper man val av kakel… Kan bli en lösning i ett hus nära mig snart.

Inspirational pics from this apartment for sale at ESNY, found via Trendenser, with thanks!

 

Alla dessa stolfavoriter. Vilken är din?

[sc_product_set id=”AU_1ipwMcFri4tRRU0Xs” title=”Köp din favoritstol genom My Homes sökmotor” add_link=”true”]

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

Välkommen till min blogg där jag samlar mitt dagliga flöde av inspirerande bilder! Allt från vackra hem och design som tilltalar mig till pågående hemma-projekt och moodboards inför stundande jobb.

Ledorden för min stil är enkel harmoni och jag älskar ett avskalat uttryck som mjukas upp med en personlig touch. Färgerna är neutrala och materialvalen naturliga. Med min stil vill jag kommunicera ett avslappnat förhållningssätt till inredningsvärldens överväldigande utbud.

Hoppas du ska hitta inspiration i mitt flöde!

Portfolio och kontakt:
www.pellahedeby.com

Instagram:
@pellahedeby

Facebook: facebook.com/STILINSPIRATION/

Pinterest: pinterest.com/pellaAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar